Saturday, September 12, 2009

Kenali Dan Kunjungi Objek Wisata Di Pandeglang

115 comments
loading...

Kenali Dan Kunjungi Objek Wisata Di Pandeglang
Kenali dan kunjungi objek wisata di Pandeglang? Loh. .loh sebentar-sebentar, kok tahu-tahu saya membuat artikel tentang ajakan untuk kenali dan kunjungi objek wisata di Pandeglang? Begini, seperti yang sudah kita ketahui, bahwa Indonesia saat ini sedang mengalami banyak masalah, dua diantaranya adalah kasus peng-klaiman budaya oleh negara tetangga dan penjualan pulau-pulau yang ada di Indonesia. Miris sekali bukan? Tapi itulah kenyataannya. Tentu saja saya sebagai bagian dari negara ini sangat cemas akan nasib negara kita di tahun-tahun mendatang. Nah, untuk itu artikel kali ini saya ingin mencoba mengajak para pengunjung blog bisnis online ini untuk sama-sama kenali dan kunjungi objek wisata di Indonesia, dan saya memilih salah satu objek wisata di Pandeglang, yaitu Pantai Carita, karena saya sendiri pernah mengunjungi wisata pantai yang satu ini ;).

Sejak dulu daerah Banten memang sudah dikenal sebagai salah satu tujuan wisata terkemuka di Indonesia. Bagi para pecinta wisata pantai dan bahari, kawasan sepanjang pantai barat Banten, Pandeglang, merupakan tujuan wisata favorit untuk dikenali dan dikunjungi. Salah satunya adalah Pantai Carita. Pantai Carita merupakan objek wisata yang terletak di Kabupaten Pandeglang dan telah ditetapkan berdasarkan SK Menteri Pertanian No.440/kpts/UM/1978 pada tanggal 15 Juli 1978 sebagai Taman Wisata Alam. Dengan Panorama yang indah serta pasir pantainya yang putih, pantai ini menjadi tujuan wisata terkenal di Provinsi Banten, tentunya selain Pantai Anyer, Pantai Karang Bolong, dan juga Pantai Tanjung Lesung. Dan jujur, saya juga mengagumi objek wisata di Pandeglang ini, makanya saya mengajak kalian untuk bersama-sama mulai kenali dan kunjungi objek wisata di Pandeglang, seperti Pantai Carita :).


Kenali Dan Kunjungi Objek Wisata Di Pandeglang

Letak pantai ini lumayan strategis, karena berada di tepi jalan raya Carita-Labuan yang merupakan salah satu jalur utama yang menghubungkan objek-objek wisata di kawasan pantai barat Banten, sehingga memudahkan wisatawan untuk mengenali serta mengunjungi objek wisata di Pandeglang yang satu ini. Jaraknya yang tidak terlalu jauh dari Jakarta membuat pantai ini begitu populer, sehingga banyak dikunjungi wisatawan domestik maupun mancanegara, terutama pada akhir pekan dan hari-hari libur lainnya. Gimana? menarik kan? makanya, yang belum tahu dan belum pernah kesana, sebelumnya kenali dan kunjungi objek wisata di Pandeglang ini dulu :p.


Kenali Dan Kunjungi Objek Wisata Di Pandeglang

Banyak pengunjung yang datang kesini menghabiskan sebagian waktunya di pantai sambil bermain pasir. Di objek wisata yang satu ini, para wisatawan juga diberikan kebebasan untuk berenang langsung di pantai, yah. . .walaupun dibolehkan hanya sampai batas yang telah ditentukan pengelola pantai :D. Dengan ombaknya yang kecil, setiap pengunjung dapat berenang dengan aman dan nyaman walaupun baru pertama kali berenang di pantai. Asyik lah pokoknya :p. Bagi yang ingin berenang menggunakan papan pelampung, di tempat ini juga banyak tersedia matras selancar dengan harga yang amat merakyat, hehe. Permainan lain yang lumayan menantang juga ada di Pantai Carita, contohnya Speed Boat dan Banana Boat. Sudah tertarik belum untuk mengunjungi objek wisata yang terletak di Pandeglang ini? :)

Kenali Dan Kunjungi Objek Wisata Di Pandeglang

Yah. . .itulah tadi sedikit cerita tentang Pantai Carita, salah satu objek wisata di Pandeglang. Mudah-mudahan artikel ini bisa menjadi salah satu bukti bahwa Indonesia mempunyai banyak kekayaan alam didalamnya, salah satu contohnya ya...Pantai ini :D. Dan semoga pengunjung yang membaca blog ini jadi ikut tertarik untuk mengenali objek wisata lain di Indonesia seperti yang saya lakukan sekarang :). Jika artikel ini menurut kalian masih kurang lengkap, silakan kunjungi situs Cintapandeglang.com. Mungkin disana kalian bisa mendapatkan informasi yang lebih lengkap dan bermanfaat seputar objek-objek wisata yang ada di Pandeglang. Dan Terakhir saya ingatkan lagi, yuk kita kenali dan kunjungi objek wisata di Pandeglang!!

Suka Artikel yang satu ini? Silahkan Vote artikel kenali dan kunjungi objek wisata di Pandeglang, dengan mengklik widget vote dibawah :

loading...

115 comments:

  1. sy stuju dgn pndpt mu ini kwan...siapa lgi yg mmajukan wisata dn budaya bangsa kta, klo bkn kta sndiri. Dan sy snang berkawan dgn anda yg punya jiwa nasionalisme. jgn kaya yg org2 yg disono.no...ktanya nasionalisme...tpi ????? Crooootttt.........

    ReplyDelete
  2. pemandangan yang bagus tuh..sesekali boleh kesana heheh :)

    ReplyDelete
  3. indonesia banyak dengan aset budaya mari kita jaga bersama sama....

    ReplyDelete
  4. wah tempat wisata yang indah ...
    memang indonesia puya ....

    s'lam kenal.. mas

    ReplyDelete
  5. @willyo : thanks. .hehe. .makanya saya bikin artikel tentang kenali dan kunjungi objek wisata di Pandeglang. Mungkin sobat mau bikin artikel yg berupa pengenalan objek wisata lain di Indonesia? :D
    Btw, yg disono noh. .mksdnya??

    @jhonson : monggo mas, dicoba sendiri :p

    @radja guns : mari sob :D tp pertama kita kenali dan kunjungi objek wisatanya dulu :p

    ReplyDelete
  6. @ivenz : hehe. .ktinggalan, iya makanya kita harus bangga jd warga negara Indonesia. Salam kenal jg :D

    ReplyDelete
  7. maksudnya bapk2 yg ributin bangku mulu..brother

    ReplyDelete
  8. kunjungan balik mas..
    artikel mas bagus banget..
    lengkap..
    moga sukses ya mas..
    ayo kita sama majukan pariwisata indonesia..
    agar indonesia dapat mengembalikan nama baiknya...
    salam kenal mas...
    mohon maaf lahir batin ya mas..

    ReplyDelete
  9. Pandglang memang kaya dengan obyek wisatanya... cuman kayaknya belum maksimal dalam pengelolaanya.. sukses dengan kontesnya ya.. yups kita saling dukung

    ReplyDelete
  10. Semoga Menang ya di kontes Seo kali ini Saya mendukung wisata pandeglang karena saya sudah pernah kesana, pemandangannya cukup indah dan menawan dengan udara yang sejuk.

    ReplyDelete
  11. pantai carita ,,keren juga,,bs buat alternatif liburan selain ke puncak (udh bosen)

    ReplyDelete
  12. aq dukung kamu ikut kontes kenali dan kunjungi objek wisata di pandeglang, moga sukses kawan

    ReplyDelete
  13. @all : thanks atas dukungannya, mohon doanya terus ya supaya artikel Kenali Dan Kunjungi Objek Wisata Di Pandeglang ini bisa menembus halaman pertama google :D

    ReplyDelete
  14. Tetap semangat sobat.. persaingan semakin tajam nih.. sukses ya..

    ReplyDelete
  15. Blog nya keren mas, content-nya juga ok, semoga menang di kontes SEO Kenali dan Kunjungi Objek Wisata di Pandeglang salam...

    ReplyDelete
  16. kita semua sebagai manusia, terkadang merasa penat ketika beberapa hari kerja harus berada dg situasi yg melelhakan di kantor / di tempat kerja. dg pergi ber-wisata, kita akan sedikit merasa lega minimal berkurang penat yg kita rasakan. Alternatif yg bisa kita kunjungi adalah wisata di pandeglang. so, yg ingin melepas penat, silahkan Kenali dan Kunjungi Objek Wisata di Pandeglang

    ReplyDelete
  17. Wah, ternyata ikutan kontes juga yah...
    Saingann'x makin banyak aja yah :D

    ReplyDelete
  18. hemm,... indah banget nie,... jadi pengen ke pandeglang,... pi kapan ea??? jauh si,... :D

    ReplyDelete
  19. bagus banget neh pemandanagnnya,,,yang jelas harus menang itu intinya...mohon coment balik ya digubuk aku mas tapi pake bahasa inggris,,heheh,,hehe,,asala aja gpp kok,,thanks,,

    ReplyDelete
  20. mantpas bro...sapa yg menang kontes ini?

    ReplyDelete
  21. Resources like the one you mentioned here will be very useful to me.
    SEO Services

    ReplyDelete
  22. Its really very Interesting article and really had me thinking will make sure I check your posts more often! It contains a useful information in it..Thanks, Fork Level switch

    ReplyDelete
  23. Thanks for providing us knowledge about the different strategies .....it helps us to develop a better culture in organization.Fork Level switch

    ReplyDelete
  24. bagus om... kalo bisa fotonya ditambah lagi yah... ditunggu bos thx

    ReplyDelete
  25. Pemandangan pantai nya indah juga ya ga klah sama yg lain,sekali2 perlu di kunjungi juga kayanya

    ReplyDelete
  26. Semoga Menang ya di kontes Seo kali ini Saya mendukung wisata pandeglang karena saya sudah pernah kesana, pemandangannya cukup indah dan menawan dengan udara yang sejuk.

    ReplyDelete
  27. Just saying thank you will not just be enough, for the wonderful lucidity in your writing.

    ReplyDelete
  28. Pandeglang memang memiliki objek wisata yang indah indah, tetapi kadang sarana transportasinya kurang mendukung. Kemarin waktu libur sempat pergi ke pantai ciputih, dekat ujung kulon, sebuah pantai yang bersih dan indah, cuma sayangnya jalan menuju kesana berlubuang lubang sepangjang 5 km pertama

    ReplyDelete
  29. Ternyata daerah Pandeglang juga memiliki pesona alam yang menawan, keindahan pantainya tidak kalah dengan pulau dewata Bali.

    ReplyDelete
  30. Yes its so captivating, I wanna visit that place and have a vacation.

    ReplyDelete
  31. Thanks for this very great blog post! I have enjoyed reading it and I wish a lot more post like this to come. Please keep posting! By: Mesothelioma Forum

    ReplyDelete
  32. i think you have a great site here... today was my first time coming here.. i just happened to find it doing a google search. anyway, great post.

    ReplyDelete
  33. Thanks a lot for discussing this matter. I concur with your conclusions.The point that the data stated are all first hand on actual experiences even help more.

    ReplyDelete
  34. Excellent article about tourist attractions on Pandeglang. this will provide the incentive and basis for my works. I wonder if I can mention the article as a bibliographic reference in my work. Thanks!

    ReplyDelete
  35. Great stuff here. The information and the detail were just perfect. I think that your perspective is deep, its just well thought out and really fantastic to see someone who knows how to put these thoughts down so well. Great job on this.

    ReplyDelete
  36. well worth the read.I found it very informative as I have been researching a lot lately on practical matters such as you talk about...

    ReplyDelete
  37. That is genuinely helpful. I would like to ask if it would be Okay if I mentioned some of that on my own blog. Of course, I would credit you, and link back here also.

    ReplyDelete
  38. Great info.I like all your post.I will keep visiting this blog very often.It is good to see you verbalize from the heart and your clarity on this important subject can be easily observed.

    ReplyDelete
  39. The post is pretty interesting. I really never thought I could have a good read by this time until I found out this site. I am grateful for the information given. Thank you for being so generous enough to have shared your knowledge with us.

    ReplyDelete
  40. Thank you for this blog. I find it excellent and interesting. This can be helpful for me. I want also to thank you for sharing this knowledge to all site visitors and I am one of those who are impressed with this blog. This is very informative one to talked with.

    ReplyDelete
  41. Visiting a place with tourist attraction is a very good and exciting things to do. I really like this blog. It really gets the 100% attention of my interest. Thanks for posting the unwinding photo. I dream of visiting that place someday.

    ReplyDelete
  42. This page shows a stunning and breathtaking picture. The webmaster makes this page increase the traffic of commenter.

    ReplyDelete
  43. I think you’ve made some truly interesting points. Not too many people would actually think about this the way you just did. I am really impressed that there is so much information about this subject that have been uncovered and you did it so well, with so much class.Thanks.

    ReplyDelete
  44. I found this as an informative and interesting post so i think, it is very useful and knowledgeable. I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. I am hoping the same best work from you in the future as well. In fact your creative writing ability has inspired me. Really the article is spreading its wings rapidly.

    ReplyDelete
  45. If you want your blog to be interactive, start interacting! Readers come to food blogs for recipes and jetta turbocharger, but also to feel like they are part of something. Welcome them, nurture them, and make the experience enjoyable.

    ReplyDelete
  46. Great topic. You have a wonderful write up. Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  47. baru tahu ada objek wisata yang bagus di pandeglang

    ReplyDelete
  48. I look forward to reading more on the topic in the future. Keep up the good work.

    ReplyDelete
  49. Great piece you’ve produced right! The internet is stuffed with horrid penning and I used to be grabbed by your limpidity. Your decisions are exact and I will straightaway subscribe to your rss or atom nourish to stay day utilizing your up emerging postings. Indeed! I admit it, your composition fashion is unbelievable and that i is fine much more concentrated on mine.
    playground flooring

    ReplyDelete
  50. Thanks for sharing those photos. I can say this place is magnificent.!!!

    ReplyDelete
  51. ingin berkunjung kesana, pasti indah sekali

    ReplyDelete
  52. Thank you for this article. That's all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you've covered so many bases. Thanks!

    ReplyDelete
  53. A very interesting and useful blog I found here...

    ReplyDelete
  54. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!

    debt management services

    ReplyDelete
  55. I really enjoy your blog. Aside from the attractive page, the article that can be read into this page is impressing. I get some important topics in here which cannot be seen in any websites. Thanks for sharing this blog. I love it.

    ReplyDelete
  56. Many people like to read articles and good articles can attract more people to read and help more people. This article is really a good article for any people to read. No matter men women or children, younger of older. This article is very meaningful from every aspect that is why I love your site. Thank you for giving us so good article. We will your blog support always.

    ReplyDelete
  57. It is great to have the opportunity to read a good quality article with useful information on topics that plenty are interested on. I concur with your conclusions and will eagerly look forward to your future updates. Thanks a lot and keep on posting more valuable information.

    ReplyDelete
  58. Themes and the contents of the blog is much inspiring.

    ReplyDelete
  59. Wow.. How I love the sunset... such a very nice place..

    ReplyDelete
  60. It is very rare these days to find blogs that provide information someone is looking for. I am glad to see that your blog share valued information that can help to many readers. Thanks and keep writing.

    ReplyDelete
  61. ok juga nich buat di kunjungi...
    kapan ya...

    ReplyDelete
  62. Wow really great post.I like to read such great posts.Keep it up!

    ReplyDelete
  63. another file. learn that form of data written content I own a business presentation, this also is definitely.

    ReplyDelete
  64. The beauty of nature like this must always preserve. This is something we can share to our next generation.

    ReplyDelete
  65. ya..aye orang banten juga..banten pinggrian sih:D ta dukung deh:)

    ReplyDelete
  66. Every single time we check out web websites, we saw nearly exactly the same as the other write-up and topic but I am shocked when I initial read the title from this page.

    ReplyDelete
  67. Karen mas. bumi indonesia kaya dengan aset budaya dan bumi. saya pengen banget ke indonesia. keluarga di indonesia pun banyak.
    pantainya 5/5 star

    Salam kenal dari malaysia mas.

    ReplyDelete
  68. You have a cool site here. I agree most of the responses but I think some other don't.

    ReplyDelete
  69. That is certainly a number of inspirational things. Through not any shows recognized of which viewpoints could possibly be this different.

    ReplyDelete
  70. I believe you have a nice page here… these days was my first time coming here.. I just happened to find it doing a Google search. Anyway, fantastic post.. I’ll be bookmarking this page for certain. Outdoor spas perth

    ReplyDelete
  71. All responses here are valuable. You should always keep your blog live.

    ReplyDelete
  72. Congratulations for being on top! Just keep your feet on the ground and everything will follow in the long run.

    Dreamweaver Training Tutorial | Dreamweaver Training course

    ReplyDelete
  73. That was cool! Congratulations for being on top!

    ReplyDelete
  74. I enjoyed reading your blog about the beautiful beaches here. Hope to travel here on day. Thanks

    ReplyDelete
  75. I agree with your view.your article is excellent. I have been examinating out some of your stories and i can state pretty nice stuff. I look onward your next editorial. Its a great post.

    ReplyDelete
  76. I want to be there and visit that place. It was really cool!

    ReplyDelete
  77. I am a traveler. I wish I could visit here soon.

    ReplyDelete
  78. I was inspired to your blogs. I hope I can have one just like as beautiful as this.

    ReplyDelete
  79. By doing this, having this kind of a worthy website I think you will probably rank higher in the search engines.

    ReplyDelete
  80. This is a must read article to anyone who wants to visit a beach. This is a perfect place for vacationers.

    ReplyDelete
  81. These sunset photographs on display look really pretty.

    ReplyDelete
  82. It is such an honor to have the chance to join the discussion of this great blog site! I want to extend my thanks for this.

    ReplyDelete
  83. Wow! That place is a must visit, I say. The photos are really cool.

    ReplyDelete
  84. I genuinely liked reading by means of your post! You've great high quality material. I may well advise you to come up with weblog posts much more often.

    ReplyDelete
  85. That was a really admirable tropical view in your photo. I love it!

    Christmas hampers | Basket hampers

    ReplyDelete
  86. That is some inspirational stuff. Never knew that opinions could be this varied. Thanks for all the enthusiasm to offer such helpful information here.

    732-993-4272

    ReplyDelete
  87. You got a lot of valuable information here. I enjoy your site and your blog.

    ReplyDelete
  88. sekarang pantainya udah kotor mba..
    banyak sampah yang berserakan..

    ReplyDelete
  89. I always love the nature especially the sunset and sunrise. I love your photo here.

    ReplyDelete
  90. Hello there there, I just browse texts in your website and I grew to be thinking about the concept. I like your net website and I'm taking into consideration regardless of no matter whether I could use your phrases in my operate? Would it be possible? If certainly, make sure you get in contact with with me.Several many thanks.





    ut real estate

    ReplyDelete
  91. Contrary to some notions, nicely explored posts even now fetch in reviewers like me. You confirmed evident understanding in the matter concern and my ideas are in reality total proper soon after examining publish. Be constructive to retain up the sound purpose and i’ll indicator up to your rss nourish to get educated of any rising postings.

    search utah real estate

    ReplyDelete
  92. This is the best post on this topic I have ever read. I am really very impressed with it. Keep blogging!

    ReplyDelete
  93. This is my first time I visit here. I found so many interesting stuffs in your blog, especially its discussion.

    ReplyDelete